Munkahelyi képzések támogatása A Prettl Hungária kft.-nél

 

A PRETTL Hungária Kft. 11,16 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert „a Prettl Hungária Kft. dolgozóinak képzés útján történő kompetencia fejlesztése” tárgyú pályázati kiíráson. A pályázat által a munkatársak képzés útján fejleszthetik szaktudásukat.

 

A PRETTL Hungária Kábelgyártó Kft. fő profilja: kábelkorbácsok gyártása. Nagy hangsúlyt fektetnek a termékek kiváló minőségére, megbízhatóságára, valamint vevők elégedettségére. A cég hitvallása, hogy teljes körű, minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani, és munkavállalói számára megfelelő munkakörnyezetet biztosítson, illetve lehetőséget nyújtson számukra a személyes és szakmai fejlődéshez.

 

Jelen projekt keretében a PRETTL Hungária Kft. célja folyamatosan magas színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtani hazai és nemzetközi üzleti partnereinek, ennek elengedhetetlenül szükséges, hogy a munkavállalóink kompetenciáinak magasabb szintre emelése. Jelen pályázat által igénybe vevő képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekinti, amellyel a munkavállalóink meglévő tudását és képességeit javíthatja, hogy ezzel hozzájárulhasson a cég még hatékonyabb és sikeres működéséhez. A szakmai továbbképzéseket fontosnak tartja a PRETTL Hungária Kft. abból a megközelítésből is, hogy a munkavállalóinkban tudatosodjon, hogy készségük és tudásuk fejlesztése nagy jelentőséggel bír életminőségük és munkaerő-piaci lehetőségeik szempontjából.

Sajtóközlemény